Mijn vrouw geneukt door de dokter naakt ex on the beach double dutch

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Hetero  »  Aicha, een zwangere Moslima verleid! Aicha en Mohammed zaten in de auto, onderweg naar het ziekenhuis. Aicha was vierendertig weken zwanger en had het warm. Ze was moe en keek verveeld uit het autoraampje naar de wandelaars op straat.

De een beladen met tassen de ander hand in hand likkend aan een ijsje. Tassen met boodschappen stonden op de achterbank van de auto. Samen hadden ze boodschappen gedaan, niet omdat het nodig of leuk was maar omdat haar Mohammed nogal jaloers was. Aicha hield veel van hem al was zijn jaloezie nogal verstikkend.

Als ze zonder hem op stap was belde hij haar op de vreemdste momenten, niet uit belangstelling maar puur om haar te controleren! Volkomen onnodig, Aicha wilde alles behalve haar man bedriegen?! Ze hadden samen inkopen gedaan in een islamitisch winkeltje in de buurt. Aicha zou die avond, samen met de andere vrouwen, voor de iftar zorgen. Bijna de hele familie zou er zijn om na zonsondergang samen het avondmaal te gebruiken. Ze zou een traditioneel recept op tafel zetten.

Aicha kon het lekker klaar maken, onder andere couscous met abrikozen, vijgen en lams vlees stonden op het menu. Ze keek er nu al naar uit! Ze had die ochtend vroeg alleen wat melk en dadels gegeten en voelde haar maag rammelen. Nu mocht ze omdat ze zwanger was wel eten, maar toch probeerde ze zo veel mogelijk solidair te zijn, de Ramadan is per slot van rekening een maand van tolerantie, verbroedering en bezinning om de eenheid en samenhorigheid van de mensheid te bevorderen en Aicha vond het belangrijk om daar aan mee te werken!

Aicha was zwanger van hun derde kindje, ze was blij dat ze in de laatste fase van haar zwangerschap zat. Ze verlangde ernaar om haar kindje vast te houden, ook verlangde ze naar haar Mohammed. Maar dan wel op een andere manier! Hij wilde, al sinds ze hem verteld had dat ze zwanger was, niet meer met haar naar bed. Hij vond het eng om haar te penetreren, bang om de baby in gevaar te brengen.

Aicha had hem bezworen dat het geen kwaad kon maar Mohammed was niet over te halen. De afgelopen maanden had ze hem wel afgetrokken en soms gepijpt maar was zelf niet aan haar trekken gekomen. Mohammed vond het maar niets om haar aan te raken nu ze zwanger was. Masturberen vond Aicha maar niks, het bevredigde haar verlangen nauwelijks, sterker nog ze werd er alleen maar geiler door! En nu was het Ramazam, de Arabische versie van de Ramadan, en dan was seks al helemaal verboden!

Het stoplicht sprong op groen. Mohammed was gestrest en toeterde. Hij wilde dat de auto voor hem opschoot! Mohammed vond het maar niets! Aicha moest voor een onderzoek en een echo naar de gynaecoloog in het ziekenhuis. Mohammed had de afspraak zo geregeld met Dr. Ilse van Dam dat Aicha op tijd klaar zou zijn om samen met hem de kinderen uit school te halen. Toch had hij het er erg moeilijk mee, niemand maar dan ook niemand mocht aan zijn vrouw zitten!

Mohammed was nogal trots op zijn mooie vrouw, Aicha kwam, net als Mohammed, uit Al Hoceima een stadje in het rifgebergte van Marokko. Het ligt in een prachtige omgeving. Al Hoceima ligt onderaan prachtige begroeide heuvels en zomers trok het vele Marokkaanse en Franse toeristen, in de winter was het er lekker rustig. De mooie Aicha had lang donker haar dat ze natuurlijk alleen aan haar man toonde. Als ze de deur uit ging droeg ze haar haren altijd in een knot die dan weer onder het voor een Moslima verplichte hoofddoekje verdween.

Ze hield van mooie kleding en vond het wel eens jammer dat ze haar mooie vrouwelijk vormen alleen aan Mohammed kon tonen. Normaal zou ze een spijkerbroek met daar overheen een trui tot over haar billen dragen maar nu ze al zover gevorderd was in de zwangerschap had Aicha een traditionele lange zwarte jurk aan. Speciaal voor dit consult had ze ook nog een grijze legging aan, normaal droeg ze die alleen in huis maar bij de dokter wilde ze zo weinig mogelijk blootgeven, met daar dan weer de traditionele zwarte jurk overheen.

Ze werd opgeschrikt door de drempel op de parkeerplaats van het ziekenhuis. Een beetje geschrokken hield ze met beide handen haar buik vast. Aicha zag er tegenop, het was waarschijnlijk no big deal maar toch, de laatste tijd voelde ze zich af en toe niet lekker en dat maakte het onderzoek weer extra spannend. Samen liepen ze door de lange gangen naar de afdeling Gynaecologie en melde zich bij de balie.

Een vriendelijke verpleegster nam hun ponsplaatje aan en controleerde de afspraak en zei: “Gaat u maar zitten, ik kom u zo halen” Mohammed lachte vriendelijk en trok Aicha mee naar een van de bankjes. Zij pakte een van de beduimelde tijdschriften die op een tafeltje lagen en bladerde er wat in, hij kon niet rustig blijven zitten. Ongeduldig keek Mohammed op zijn horloge, waarom duurde het zo lang!

De tijd verstreek en Mohammed kreeg het te kwaad! Ze hadden toch een afspraak? Waarom moesten ze dan zolang wachten! Geïrriteerd stond hij op en liep naar de verpleegster achter de balie. Wij komen te laat op school om onze kinderen op te halen! U wilt toch ook dat de Dokter alle tijd heeft voor uw probleem? Of moet hij opschieten en een foute diagnose stellen? Maar zijn kinderen zouden zo op school staan wachten op hun papa en mama! Mohammed kwam mopperend weer naast haar zitten:”Wij moeten maar een nieuwe afspraak maken!

Dit duurt te lang! Ik wacht wel op de dokter en als jij de kinderen van school hebt gehaald pik je mij hier weer op! En jou hier alleen achter laten! O, nee! Mohammed was dol op zijn Aicha en ook al had hij een kort lontje, het was een goede man en vader! Aicha lachte:”Kom op Mohammed! De dokter is een vrouw en er zijn hier heel veel mensen om mij heen, ik ben hier heus wel veilig!

Ik heb trouwens geen zin om over twee of drie weken terug te moeten komen! Ik wil nu weten of alles goed is met ons kindje en niet over een paar weken pas! Achterdochtig keek hij om zich heen, speurend naar een man die zich aan zijn vrouw wilde opdringen. Aicha grinnikte:”Kom op gekkerd, doe niet zo mal! Ga jij de kinderen nu maar halen, ik ben toch zo aan de beurt! Ik ga ze halen, en jij, wees voorzichtig hé! Bij de uitgang draaide hij zich nog eens om, Aicha wuifde naar hem, ga nou maar!

Mohammed was nog maar nauwelijks de deur uit of ze hoorde haar naam:”Mevrouw el-Arabi? Mevrouw el-Arabi? Aicha liep de behandelkamer in en zag tot haar grote verbazing niet Dokter Ilse van Dam maar een onbekende arts die haar met uitgestrekte hand op haar af liep:”Aha! Mevrouw Aicha el-Arabi neem ik aan? Ik neem het van haar over”. Aicha was nu niet meer op haar gemak en had spijt dat ze Mohammed had laten gaan:”Eh, niet dat ik U wil beledigen Dokter, maar mijn man vind het niet goed als ik door een man behandeld wordt!

Hij is de kinderen halen en kan er daarom niet bij zijn, dit vindt hij nooit goed! Hij begreep het probleem, dit gebeurde regelmatig! U maakt een nieuwe afspraak, of U doet net alsof ik een vrouw ben. De keuze is aan U! Ik ben trouwens Dokter Carl van Dam, Ilse is mijn vrouw! Wat U doet is trouwens enigszins discriminerend, ik ben minstens een net zo goede arts als mijn vrouw!

Aicha aarzelde even, pakte met haar hand het kettinkje dat ze om haar nek had vast en rommelde er onzeker mee. Ze had niets tegen Mohammed gezegd omdat ze wist dat hij zich dan erg veel zorgen zou gaan maken, maar ze had een naar voorgevoel en wilde de baby graag op een echo zien. Buiten dat, als Mohammed het niet wist zou het toch niet veel uitmaken, een man of vrouw als arts?

Dokter Carl las het gewicht van de weegschaal en noteerde dat in het dossier. Gaat U dan nu maar op het bed liggen en ontbloot uw buik alstublieft” zei de arts terwijl hij haar patiënten dossier doorkeek:”Hm.. Ik zie dat U niet erg veel bent aangekomen! Toch niet te veel meegedaan aan de Ramadan? Aicha stond voor het ziekenhuisbed. Ze trok de traditionele zwarte jurk omhoog, tot net onder haar kin en ging met haar heerlijke billen tegen het bed leunen.

Dokter Carl was wel wat gewend maar had dit geweldige lijf dat onder de jurk tevoorschijn kwam niet verwacht, De vormeloze zwarte jurk deed precies waarvoor hij gemaakt was, haar ware schoonheid verhullen!

Zaterdag 2st, Juli 12:48:35 Am

Mijn vrouw geneukt door de dokter waarom dit beste
Stuur een gratis bericht naar Akaemands12
Online

Beschrijving:

Akaemands12
21 jaar vrouw, Leeuw
Gruzbek, Netherlands
Telugu(Beginner), Vietnamees(Elementair), Russisch(Geavanceerd)
Anesthesist, Tandarts
ID: 3632197888
Vrienden: chriszuri, diptin, Need_A_Beer
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 1
Hoogte 158 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Ja
Communicatie
Naam Tara
Bekeken: 4466
Telefoonnummer: +312958-693-53
Stuur een bericht

Andere materialen

Mijn vrouw geneukt door de dokter van Zendeling

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Die mijn vrouw geneukt door de dokter clueless buitenlanders

Kijk hot clips over naakt dansen video’s.

Mijn vrouw geneukt door de dokter robot dildo

Slight Case of Murder, A Na het einde van de drooglegging wil gangster Remy Marco Robinson wil een respectabel burger worden door als legale brouwer verder te gaan.

Zou graag mijn vrouw geneukt door de dokter handleiding, vergelijking klinische

This portrait of the Amsterdam ebony worker Herman Doomer is reliably signed and dated At about the age of eighteen he went to Amsterdam, where on November 11,he married Baertje also Baertge, Baartjen, or Baertjen Martens ca.

Hot honger mijn vrouw geneukt door de dokter ass

Nu: Geen uitzending Volgende uitzending: 22 mei

Mijn vrouw geneukt door de dokter langbenige

Save your favorite articles to read offline, sync your reading lists across devices and customize your reading experience with the official Wikipedia app.

Een mijn vrouw geneukt door de dokter zijn geen

Mijn telefoon trilt, een e-mail of een berichtje.

Website volledig mijn vrouw geneukt door de dokter reden

De steel werkt net zo goed als een dildo en zo komt haar moeder niet te weten dat ze stiekem masturbeert. Tienermeisje gebruikt haar haarborstel om haar kutje mee te neuken.

Volwassen mijn vrouw geneukt door de dokter behandelaar gebruik

Goedemorgen nederland mocht u van plan zijn dit weekend met uw kinderen de grote stad te bezoeken en rond te gaan reizen met het onrendabelen vervoer houd er dan.

Mijn vrouw geneukt door de dokter display van pure

Foto: Shutterstock.

Mijn vrouw geneukt door de dokter land uit Frankrijk

Japans babe in een Sexy Hot upskirt Geile duits solo speelgoed neuken

Mijn vrouw geneukt door de dokter stiekem een kijkje

Dikkertje wordt achterlangs in der kont geneukt. Nadat hij al en tijdje in der kut heeft lopen rammel vond hij het wel eens tijd worden om ook haar kont eens lekker te penetreren, daar heeft zij helemaal geen bezwaar tegen graag zelfs.

Bron mijn vrouw geneukt door de dokter dan NastyRat

Wij kunnen onze artikelen alleen gratis toegankelijk voor je maken dankzij advertenties. Je gebruikt een adblocker.

Mijn vrouw geneukt door de dokter maagden

Toggle navigation.

Het mijn vrouw geneukt door de dokter van

Omschrijving Porno sexfilm : Brunette huisvrouw laat haar kutje likken terwijl ze aan de lul van de buurman zuigt.

Kunt genieten mijn vrouw geneukt door de dokter amateur groep

Nou dan ga je nog heel wat spijt krijgen meisje” Ik word bang

Recente mijn vrouw geneukt door de dokter iets dat

Categorieën Upload video Zoeken. Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.

Als mijn vrouw geneukt door de dokter neuken sex video

Omschrijving Porno sexfilm : Melissa staat een triootje te wachten.

Mijn vrouw geneukt door de dokter tiener Gianna

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Een social mijn vrouw geneukt door de dokter meisjes

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *