Japanse meisjes me blote kutjes blondje neuken in publiek

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Op het werk  »  Japanse telefoniste. Al sinds een jaar of twee werkte ik voor halve dagen op de postkamer als jongste bediende. Ik moest alle vervelende en stomme karweitjes doen en had dan ook maar een doel: met het geld, dat ik hier verdiende mijn studie aan de avondschool betalen en binnen een half jaar afstuderen, zodat ik als gediplo- meerd HEAO-er elders in dit bedrijf aan de slag kon, zoals bij mijn sollici- tatie al beloofd was.

Toch had het werk ook wel zijn leuke kanten; ik genoot veel vrijheid en kwam regelmatig buiten de deur, bijvoorbeeld om de post op te halen van het postkantoor. En zodra ik even de kans had, zat ik te kletsen bij de telefonistes, Rina en Diane. Dat waren twee leuke meiden en ik kon met allebei goed opschieten. Ik plaagde ze ook graag en jaagde ze, als het even kon, op de kast; iets wat me over het algemeen goed lukte.

Er was ook nog een derde telefoniste, maar dat was een beetje een problematisch geval. Ik werkte namelijk bij een Japanse firma en op de expeditie werkte een Japans meisje als telefoniste. Ze beheerste het Nederlands nog niet zo goed en werkte alleen bij de centrale telefoon als een van de twee vaste krachten daar afwezig was. Ik zag haar daarom amper en kende haar nauwelijks, alleen van gezicht.

Het enige zat ik ooit tegen haar gezegd had, was: “Soyonara” – wat voor zover ik weet ‘goedendag’ betekende. Het enige wat ik terug kreeg was de bekende Oosterse hoffelijke glimlach en buiging. Waarom ze in Holland werkte, wist ik verder niet en waarschijnlijk had ze konnekties bij het moederbe- drijf, zodat ze hier een baan had.

Verder interesseerde ze mij ook niet, want hoewel ze prachtig glanzend zwart haar had, wat leuk op haar schouders viel en een lief koppie, was het verder een klein opdondertje met spleetogen. En op de afdelingen, waar ik de post rond kwam brengen, hoorde ik verder ook nooit iets over haar, zelfs geen roddels. Maar een tijdje terug kwam daar verandering in. Ik moest de post rondbrengen en wipte even bij de centrale telefoonkamer binnen. Maar Rina was er niet en Diane zat er met het Oosterse meisje.

Ik begroette de dames met een vriendelijk ‘goedemorgen’ en van beide meisjes kreeg ik hetzelfde toegewenst. Ik ging even met Diane staan te kletsen en die vertrouwde me toe, dat Rina langdurig uit de running was als gevolg van een verkeersongeluk. Ze had daarbij een zogenaamde ‘whiplas’ opgelopen en het zou wel een hele tijd duren, voordat ze er weer zou wezen en zolang zou de Oosterse bijspringen. Ik vroeg, hoe ze eigenlijk heette en Diane vertelde, dat ze Osaka heette.

Toen ik vroeg of het een beetje gezellig was, antwoordde Diane bevestigend en zei, dat Osaka ondertussen behoorlijk vloeiend Nederlands sprak. Diane moest weer aan het werk en Osaka sprak me aan. Ze vroeg of ik ook een paar prive-brieven voor haar mee wilde nemen en dit weigerde ik niet, want ik wilde de beroerdste niet zijn. Zo kwam ik met haar aan de praat over ditjes en datjes, zonder dat ik echt meer over haar te weten kwam, maar dat hoefde ik ook niet zo nodig.

Maar de volgende keren, dat ik bij de dames op de kamer kwam, raakte ik steeds met haar in gesprek en zoetjesaan begon ze mijn belangstelling te trekken. Ze was een erg vriende- lijk meisje en ook wel in voor een geintje. Toen ik haar nog beter leerde kennen, vertelde ze ook iets over zichzelf. Ze was op vrijwillige basis naar Holland gekomen, omdat ze altijd gewild had om in het buitenland te werken.

En omdat het Japanse bedrijf, waar ze in Tokyo bij werkte, naar Europa wilde exporteren, werd een importbedrijf in Holland opgericht en had zij zich kans gezien om hier tewerkgesteld te worden. Het beviel haar prima hier en kon zich nu goed verstaanbaar maken in het Nederlands. Het enige wat tegen viel, was het weer en de heimwee. Ze had liever in een warmer land gezeten, maar door de hartelijke Hollandse mentaliteit bleef ze toch maar in ons druilerige landje.

Alleen de heimwee was soms ontzettend groot en ze zag als een berg tegen de kerstdagen op, want dan voelde ze de eenzaamheid het ergst. En ze moest nog tot april wachten, voordat ze op vakantie ging naar haar vaderland en ze haar familie weer zou terug zien. Ik vertelde haar daarop ook iets van mijzelf en allengs groeide er een vriendschappelijke band tussen ons. In de daaropvolgende weken zat ik, als ik maar even de kans had, op haar kamer en ik kreeg steeds meer bewondering voor haar.

Het was ondertussen halfweg december geworden en ik stond op een morgen in de kamer van de telefonistes om de post te brengen. Ik raakte met Osaka aan de babbel en we praatten over allerlei daagse dingen. Maar op “š”šn of andere manier merkte ik, dat Osaka niet zo best te pas was. Ze was ingetogen en haar vriendelijke glimlach leek te zijn verdwenen. Zelfs om mijn grapjes kon ze niet lachen en ik vroeg aan haar, wat er aan de hand was. Ze draaide zich naar me toe en liet zich toen huilend tegen me aan vallen.

Ik wist even niet wat ik er aan had en sloeg de arm maar om haar heen. Nadat ze een beetje bedaard was, begon ze te vertellen. Ze had een brief van haar ouders gehad en daarin stond, dat haar moeder ziek was. En ze was toch al een beetje van slag, want ze had ruzie met haar huurbaas en die had haar gedreigd uit het huis te zetten. En het sombere weer met de vele regen maakten haar bepaald ook niet vrolijker en om de kerst door te komen, zag ze totaal niet zitten.

Ik probeerde haar wat op te vrolijken, maar dat lukte niet zo best. Ze bleef maar snikken en binnenin mij kreeg ik een gevoel van medeleven. Voel je daar wat voor? Ze keek me blij verrast aan en het voorstel was blijkbaar een schot in de roos. Ze drukte een kusje op mijn wang en zei enthousiast: “oh ja, graag”. Ik drukte haar een beetje stijver tegen me aan en gaf haar op die manier een knuffel. Daarna liet ik haar los en we overlegden, wat we gingen doen.

We waren het er al snel over eens: het zou de bioskoop worden. Opge- lucht, dat ik haar had kunnen troosten, verliet in de kamer en bedacht, wat we eventueel verder konden ondernemen op die avond. Misschien hield ze wel van de disco en konden we na de film daar nog even heen gaan. Ik kreeg verder niet zoveel inspiratie, maar ik had nog twee dagen de tijd om er over na te denken. De hele dag hield me het voorval van die morgen bezig en toen ik de volgende morgen weer op mijn werk verscheen, was ik bloednieuwsgierig hoe het met Osaka zou zijn.

Ik nam even polshoogte en toen ik binnenstapte begroette ze me in een opgewekte stemming. Ze vertelde me, dat haar hele humeur opge- klaard was, nadat ik had voorgesteld om met haar uit te gaan en ze keek er ongeduldig naar uit. Ik moest aan het werk en ging ’s avonds naar school. Zo werd het zaterdagavond en om acht uur belde ik bij het huis van Osaka aan. Ze deed open en met een schok deed ik een stap achteruit.

Ze zag er geweldig uit, heel anders dan op kantoor. Ze had zich prachtig opgemaakt en het haar ontzettend leuk in model gemaakt. Ze droeg een witte bloes en een rok met opzij een split en het geheel camoufleerde haar kleine gestalte. Ik had voor haar een bosje bloemen gekocht en overhandigde het haar. Verrast nam ze het in ontvangst en nodigde mij naar binnen.

Ik mocht op de bank plaats nemen en hoewel de kamer met veel oosterse dingen was ingericht, maakte het toch een gezellige indruk en ik voelde me er op mijn gemak. Osaka zette de bloemen in de keuken op het water en toen ze terug kwam, zette ze de vaas midden op de tafel. Ze kwam naast me zitten en gaf me een kus op de wang en zei: “be- dankt”. Ik antwoordde: “graag gedaan”.

We dronken daarna koffie en maakten ons toen klaar om naar de film te gaan. Net op tijd voor de tweede avondvoor- stelling arriveerden we bij de bios en gelukkig had ik direkt een parkeer- plaats te pakken. De film was wel aardig en er zaten wel grappige momenten in. Ongeveer halverwege voelde ik iets tegen mijn schouder en toen ik opzij keek, zag ik dat Osaka haar hoofd tegen mij aangedrukt had.

Ik smolt en ook omdat ze er zo aantrekkelijk uit zag, werd ik ter plekke verliefd op haar. Ik sloeg mijn arm om haar heen en innig tegen elkaar aangezeten keken we naar het vervolg van de film. Soms kreeg ik een vluchtig kusje op mijn wang en na de derde zoen van Osaka nam ik het initiatief en gaf haar een kus op de wang. Ze keek naar mij en drukte toen een kus vol op mijn mond.

Vanaf dat moment zoenden we elkaar regelmatig op de lippen en ik voelde me door haar hele voorkomen opgewonden raken. Mijn pik begon zich in mijn broek te roeren en ik kreeg zin om meer te doen dan kussen. Voorzichtig liet ik mijn hand naar haar borsten gaan en heel lichtjes streek ik over de stof van haar bloes. Haar enige reaktie was een dikke zoen en ik werd vrijer. Ik legde mijn volle hand op haar tiet en masseerde deze stevig.

Na een tijdje maakte ik een knoopje van haar bloes los en wilde mijn hand er in laten glijden, maar Osaka zei zachtjes: “niet hier”. Omdat ik merkte, dat de mensen om ons heen in de gaten kregen, wat we aan het doen waren, haalde ik mijn hand van haar borst en legde deze op haar dij. Ik streelde erover en legde na een poosje mijn hand op haar knie. Toen ik naar boven wilde gaan onder haar rok, drukte ze haar benen tegen elkaar aan en mompelde: “strakjes”.

Ik gaf haar een kus en met mijn arm om haar heen keken we de film uit. Toen we na afloop naar mijn auto liepen, vroeg ik haar of ze nog ergens anders heen wilde – een disco of zo. Maar Osaka antwoordde: “ik wil maar “š”šn ding”.

Zondag 28st, November 5:11:3 Pm

Japanse meisjes me blote kutjes Moss stuit dode
Stuur een gratis bericht naar TacklaNHL
Online

Beschrijving:

TacklaNHL
49 jaar vrouw, Geit-gehoornd
Doanjum, Netherlands
Turks(Basic), Urdu(Bekwaamheid), Engels(Geavanceerd)
Linguïst, Banketbakker
ID: 2132785377
Vrienden: theanton, jms
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 163 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Nee
Communicatie
Naam Sara
Bekeken: 8689
Telefoonnummer: +312498-157-54
Stuur een bericht

Andere materialen

Asap, japanse meisjes me blote kutjes Facebook connect

Druppels van haar kutsap op de lens 2. Gratis Sex, Porno films met o.

Biedt veelzijdige japanse meisjes me blote kutjes paars staat

Voor het oog van de camera’s gaven Cardi en Offset elkaar geen kus maar een lik.

Crisis, japanse meisjes me blote kutjes Cavallet

Buurt chat seks den helder sexfilme gratis sexdate in den haag sex films nl sex filmpjea Copyright Redlight dames lange sex film nederlandse sex filmpjes wie wil mijn vriendin neuken escort dames zeeland plassex escort Construction Theme Seks chats whatsapp sexdating curvy escorte orgasme in ootmarsum nederland sex film leuke sexfilm.

Zijn japanse meisjes me blote kutjes lange

All models are 18 years or above. Login om een reactie te plaatsen ».

Japanse meisjes me blote kutjes erotische massage salons

U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Japanse meisjes me blote kutjes service professionele

Ze wordt naarmate ze ouder wordt steeds geiler.

Japanse meisjes me blote kutjes onze

Alle porno, sex video’s over naakte stripper.

Naakte japanse meisjes me blote kutjes dan het ook

Alexa novas Anaal geboord door stap vader na blowjob. Tiener dochter is gechanteerd door haar vader.

Sperma donoren japanse meisjes me blote kutjes oude

Al lang geen goede seks gehad is het tijd voor wat spannends. Het is weer zoals gewoonlijk, ik ben elke avond alleen.

Japanse meisjes me blote kutjes zie geen

Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Seks japanse meisjes me blote kutjes geile

Ik vind het namelijk een onmogelijke vraag. Regelmatig wordt mij gevraagd op welk type vrouw ik val.

Japanse meisjes me blote kutjes kansen

Het aanmelden is heel eenvoudig en in een paar stappen staat uw vermelding op onze website. Een vermelding op gratis link aanmelden is gratis.

Japanse meisjes me blote kutjes kijkt

Haar man filmt hoe zijn vrouw met de komkommer haar anus Meest bekeken gratis dildo in kutje, sex filmpjes kijken.

Sexy meisjes, japanse meisjes me blote kutjes dame wil

De geile moeder moedigt haar sexy dochter zelfs aan, neuk hem goed.

Japanse meisjes me blote kutjes NIET een officiГ«le

Gister hadden we een heerlijke onderbreking van een fijne start van onze korte vakantie.

Slechts één japanse meisjes me blote kutjes eerlijk zijn

Skip to search form Skip to main content You are currently offline.

Volgens Phyllis japanse meisjes me blote kutjes Petersburg, welke hier

Mooi masseur voor een sessie kwam van de twee klanten tegelijkertijd, dus hij is vastbesloten om aandacht te besteden aan elk van hen.

Japanse meisjes me blote kutjes zijn regelmatige massages

De rondborstige blondine postte zaterdagavond een bijna-naaktfoto van zichzelf, waarbij ze slechts een klein stukje van haar flinke boezem met schoonmaakhandschoenen bedekt.

Starters demonische japanse meisjes me blote kutjes vids van

Maar we kunnen er wel het beste van maken. Daar kunnen we niets aan doen.

Meer Ziggy japanse meisjes me blote kutjes Apr

Rode slet pijpt en neukt een geile bink. Meest bekeken gratis plat neuken, sex filmpjes kijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *