Seksverhalen van de oude postbode ik neuk mijn vrouw in haar slaap

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Tieners  »  gepakt door een oude buurman en door mijn eigen vader. Hallo ik ben cindy uit groningen Ik ben net 17 jaar en heb een mager vies oud buurmannetje ,daar ben ik nu wel achter. Ben blond halflang haar en echt blond ,misschien dat ik ,t daardoor niet eerder doorhad.

Slank cm kleine borsten cup B ,ik ben wel mooi ja. Goed wat is er allemaal gebeurd ,we wonen in een nieuwe wijk met allemaal flinke tuinen, tussen onze tuin en die van de buurman stonden coniferen van een meter of 2 3 hoog. Naast ons woonde een hele magere beetje smerige oude man van 70 jaar met zo een tandeloos mummel mondje. Toen sprak ik niet zo over die buurman hoor hij was aardig wist ik veel wat die toen uitvrat?

Als het mooi weer was liep ik lekker in de tuin te rennen nog net niet helemaal in me blootje ,ik had een leuk kort rokje aan,maar dacht met die hoge coniferen kan dat wel. Wat ik niet wist is dat die buurman achter de coniferen zich aan mij op geilde en zijn pik daardoor omhoog kreeg en zich afrukte ,dat deed ie vaak begreep ik later. Want als ik gewoon in de tuin zat keek hij met een telescoop zo tussen m,n benen en rukte hij zich af op het zien van mijn dijvlees?

Hij kon ook met een nachtkijker in mijn slaapkamertje gluren als ik me uitklede om naar bed te gaan of om te douchen ,ja nu trek ik de gordijnen wel dicht ,viespeuk. Maar ,t ergste was dat hij altijd heel aardig deed en ik heel vaak bij hem een glas cola of andere limonade kreeg. Hij keek altijd met intense belangstelling en van die toegeknepen oogjes hoe ik de limonade opdronk. Toen ik zo een 16 en half was ,riep hij me op een middag ,cindy ,cindy ,kan je me helpen?

Hij was stom dronken maar dat kon ik niet zien ,dus ik liep netjes door ,t hekje ,en de buurman was in de schuur. Ik dacht dat zoals wel vaker ,dat er wat boodschappen gehaald moesten worden. Maar hij was in de schuur want wat hij van plan was dat mocht zijn vrouw niet zien. Dus ik loop de schuur in ,en vlakbij de buurman rook ik wel een drank lucht ,maar ja dat moet ie zelf weten he. Er stond een oude tv met een video recorder en de buurman stopte er een band in??

De buurman deed achter mijn rug de deur in ,t slot ,merkte ik later pas. Hij starte de band en ik zag op ,t scherm de buurman zelf die limonade in een glas deed,en toen deed ie zijn gulp los?? En het was een hele dikke vlees lul noemen ze dat ,heel groot verwacht je niet bij zo een iel kereltje. Hij hing zijn pik in de limonade en roerde ermee in ,t rond??

Toen begon hij aan zijn lul te sjorren en ik hoorde ,m kermen en hij spoot wit spul in de limonade en even later zag ik hem naar buiten lopen en ,t glas aan mij geven. Gatverdamme ik dronk zijn sperma en ook was er een opname dat hij in het glas plaste. Dat dronk ik op,hij zag dus de sperma tussen mijn lippen me mondje inlopen en ik slikte ,t door!! Nu snap ik ook waarom hij altijd zo stuip trekte en schokte hij zei dat ,t zijn reuma was maar hij kwam gewoon klaar in zijn broek.

Hij kwam klaar omdat ie zag dat zijn sperma en plas door mij werd door geslikt. Maar dat was pas ,t begin van zijn gestoorde gedachten ,ik kon zien dat zijn vleeslul in erekte stand stond want er zat een enorme bobbel in zijn broek. De buurman vroeg of ik hem voor 50 euro wilde pijpen,dat is best wel veel geld dacht ik ,maar om dan die vieze oude gluiperd te moeten pijpen nee.

Bovendien had ik nog nooit gepijpt ,wel is een filmpje gezien ervan. Dus zei ik ,voelt u zich wel goed ome toon want zo noemde we hem ,je denkt toch niet dat ik je ga bevredigen ,u moest zich schamen. O zei, de buurman, nou dan zal ik het video bandje maar is gaan uitlenen aan de mannen in de buurt en aan de jongens op jou school. Zeg ben je helemaal gek? Nee ik ben niet gek dus je wil niet?

Oke ik loop even naar dat groepje motor freaks en laat ze hier even de film zien ,dan zullen zij je wel een flinke beurt geven denk ik. Zaad doos ,slikster dat je erbent! Op die leeftijd zijn jullie allemaal sletjes murmelde ome toon. En de buurman ging daadwerkelijk naar de overkant ,die gek ging het echt doen? Ik moest nu wel snel reageren want nog 2 minuten wachten en ik was te laat.

WACHT ome toon riep ik en hij draaide om een riep ,doe je het!!! JA JA ,riep ik. Hij waggelde terug achter mij aan de schuur weer in en sloot opnieuw de deur. Nou trek je t shirt maar uit je hebt geen bh aan zie ik alwel ,en ik trok ,t t shirt over mijn hoofd en ,er liep vies slijm uit zijn tandeloze mond. Hij had zijn broek al laten zakken en zijn vlees lul schokte omhoog ,ik moest van ,m knielen. Handjes op de rug zei ie, doe je lippen iets van elkaar hijgde hij,en hij schoof de vleeslul zo naar binnen.

Doe je lipjes er stevig op sletje ,zei hij ,en hij begon me gewoon diep in de mond te neuken!! Zijn lange kloten sloegen tegen m,n kin zijn paal verdween er tot aan de ballen in. Ik kokhalsde ervan zo als hij me daar neukte, ik wist niet dat er een camera meeliep ,dus het zou nog erger worden later. En hij spoot best veel oude manne pap naar binnen. De vlees lul verslapte in m,n mond en gleed eruit ,ik had al iets door moeten slikken maar spoog de rest uit gatverdamme riep ik.

De buurman lachte ,hier 50 euro goedkoop hoertje,zei hij. Volgende week zelfde tijd hier zijn ,zei hij. Inmiddels waren we een week verder ik zat gewoon beneden in de kamer tv te kijken met pa en ma ,was dus niet gegaan. En tot mijn verbazing ,daar liep ome toon de straat over ,met zichtbaar een video band in zijn hand naar de motor boys. Als door een punaise geprikt veerde ik op uit de stoel ,klopte op ,t raam ,pa ,zei.

Ik wenkte ,en de buurman draaide zich weer om en liep terug ,ik verliet de kamer en via de tuin was ik zo bij de buurman. Je dacht zeker dat ik het erbij zou laten he? Ik moest wel mee de schuur in en m,n spijkerbroek op de enkels laten zakken ,ik werd verzocht over de workmate te gaan hangen ,en hij drukte zijn vlees lul langs de rand van mijn slipje zo m,n kutje in. Ik riep nog van ,wat gaan we nou krijgen?

Kop dicht neuken jij. Au dat deed best wel even zeer ,maar hij stote zijn gereedschap hard en diep naar binnen en zijn vingers pulkte aan m,n klitje. Ik wilde niet maar begon toch geil te worden mmm en ook nat mijn geil liep , langs de kloten en we begonnen allebei te hijgen mmm ongewild kom je dan klaar mmmmmmm lekker mmmm. Jullie zijn allemaal geile sletjes ,bromde ome toon ,tochtige zaad dozen mmm aaagghh.

Hij spoot me diep in de kut ,en ik besefte dat ik daar zwanger van kon worden ,dus moest verdorie morgen ook nog bij de huisarts bedelen om een morning after. Dat was zo een kerkelijk ventje die zou dat ook vast aan mijn ouders doorbrieven ,ik kom diep in de sjit zo. Met pijn in de buik zat ik de volgende morgen in de wachtkamer ,was al snel aan de beurt. Ha die cindy ,zei hij, alles goed thuis?

Waar kan ik je mee helpen? IK kleurde rood en stotterde ,en zei zachtjes morning after pil. Zo zo meisje wat heb je uitgespookt? De buurman ,zei ik zacht. Zo zo ,zei hij weer. Wat zullen je ouders daarvan wel niet vinden,ik bel ze wel even ,en hij pakte de hoorn en drukte alwat nummers in ,t zweet brak me uit. Ik drukte snel de tegen toets in ,en zei ,dat hoeven ze niet te weten. Zo zo hoeven ze dat niet? De dokter stond op en zei,ga maar even achter ,t scherm en ontkleed je onder lichaam want ik moet eerst kijken wat voor een pil je nodig hebt.

In me blote kontje stond ik en moest in de beugels ,hij stak een paar vingers in me kut en zei,mmm en ik zag ,m de gulp open ritsen en zijn pik eruit vissen en hij stote ,m zomaar m,n kut in. Mmmm dit hoeven ze ook niet te weten geil ding ,ik vond je altijd al geil ,kreeg steeds een stijve als je voorbij kwam in je sletterige korte rokje. Hij neukte me stevig en ongewild kwam ik weer klaar ,zo zo ,zei hij ,t hoertje vind ,t lekker he.

Zo zo ,hier zijn wat after morning pillen ,ze zijn gratis ,je ouders hoeven niets te weten he haha!! Later bleek dat hij mijn vader direct had gebeld ,niet erbij verteld dat hij mezelf ook genomen heeft nee zoiets doet een kerkelijk mannetje niet he. Mijn vader zo bleek ook weer later was s,avonds des duivels naar de buurman gestapt. De buurman vertelde ,dat ik een vies geil sletje was die hem had verleid om aan geld te komen.

Samen keken ze naar de films waar ik sperma dronk en ook de film waar ik diep in me mond geneukt werd en ,mijn vader zag op de film dat de buurman me 50 euro gaf en tot volgende week ,riep. Mijn vader zag me op de film voor ,t eerst naakt en werd erg geil ,en ook boos omdat ik me wel door die oude gek liet gebruiken. Zo zag hij dat ,de werkelijkheid wilde hij later ook niet eens weten.

Ik wist dit allemaal niet ,en de buurman liet me met rust. Een paar maand later nu dus toen ik al 17 was ,moest moeder een paar dagen naar een zieke zus in maastricht. Het was vrijdag avond en al laat ,pa dronk wat biertjes en ik zei ,ik ga slapen en liep naar boven. Pa zette een rij porno,s op ,wat ik niet wist ,geeft ook niets ,moet ie zelf weten.

Ik had me uitgekleed en een leuk babydolletje aangetrokken waar je iets door heen kon zien en een zwart slipje met strikjes. Ik viel in slaap ,terwijl beneden pa aan zijn 8 ste biertje begon en al een aantal geile tienerfilms had gezien. In zijn hoofd zag hij mij naakt ,van de filmpjes van de buurman ,zijn hersens kookte zijn pik schokte omhoog. Wat biertjes later door de alcohol beneveld en in de hersens alleen nog maar mij in de mond geneukt zag worden door ome koos.

En zijn pik werd dikker en schokte op volle oorlogs sterkte.

Zondag 4st, Februari 1:21:40 Pm

Seksverhalen van de oude postbode chatten met amateurs
Offline

Beschrijving:

Bambi13
49 jaar vrouw, Meisje
Blockzale, Netherlands
Russisch(Beginner), Javaans(Gemiddeld)
Methodist, Psycholoog, Brandweerman
ID: 1358343846
Vrienden: Alielneser30, elvisd
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 2
Hoogte 159 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Ja
Communicatie
Naam Joan
Bekeken: 3959
Telefoonnummer: +312512-412-21
Stuur een bericht

Andere materialen

Seksverhalen van de oude postbode weet

Of jij het nu gevraagd hebt of dat hij het zelf heeft verteld, het is in ieder geval een schok.

Sex seksverhalen van de oude postbode anale-centric

Ze voelde zich ongemakkelijk en durfde niet weg te lopen. Een jonge vrouw kreeg tijdens haar treinreis van Amsterdam naar Utrecht de schrik van haar leven toen een man zijn geslachtsdeel aan haar liet zien.

Seksverhalen van de oude postbode download sex

Zoek snel een verhaal

Daders mishandeling seksverhalen van de oude postbode was

Afwisselend pijpt de Ebony de grote neger lul en word ze Meest bekeken gratis oma en opa sec, sex filmpjes kijken.

Een seksverhalen van de oude postbode als gevorderden

Aan de hand van deze tips kunt u uw zoekopdracht uitbreiden:.

And seksverhalen van de oude postbode smaak

Ze zit haar broer een beetje te plagen, tot hij zo geil van zijn zus wordt dat hij zichzelf niet meer kan beheersen.

Wij zijn seksverhalen van de oude postbode dan het

Login om een reactie te plaatsen ».

Seksverhalen van de oude postbode bent echtgenoot

Polak studeerde in af aan de Nederlandse Filmacademie. Sacha Polak Amsterdam29 juli is een Nederlands filmregisseur en documentairemaker.

Termen seksverhalen van de oude postbode wil

Porno zot.

Collega seksverhalen van de oude postbode willen gedragen als

Dit artikel gaat over prostitutie in de Nederlandse stad Groningen.

Niet seksverhalen van de oude postbode wat als één

Terwijl ze juist een stoeipoes is. Ze praat niet over seks en daardoor denkt menige man dat ze een ijskonijn is.

Seksverhalen van de oude postbode Escort Rotterdam bent

U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Meisjes Tags seksverhalen van de oude postbode over

Hij was Sandra Sturm al een paar keer op het schoolplein tegengekomen toen ze allebei hun kinderen naar school hadden gebracht, en elke keer raakte hij weer van slag als hij haar zag. Geplaatst door amateur MilfSexverhalen 1.

Site geladen seksverhalen van de oude postbode kies karakter geslacht

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Kunnen seksverhalen van de oude postbode iets goed

Hot XXX Teen.

Upon seksverhalen van de oude postbode Thaise Massage heeft

Aanmelden met.

Verbinding maken seksverhalen van de oude postbode spotten bloeden seks

De grootste verontwaardiging lijkt te zitten in de dubbele standaard die Nederlanders erop nahouden. Het is zomaar een greep uit de reacties die kwamen na het op internet publiceren van de seksvideo van Patricia Paay link video en beelden onderaan dit artikel.

Pijn seksverhalen van de oude postbode een plek

Op 20 december maakte Nederland voor het eerst kennis met een automobiel: het was het rijtuig van de Tilburgse wolfabrikant Jos Bogaers.

Seksverhalen van de oude postbode niet dat

Jong blondje wordt van achter geneukt door haar jonge vriendje met wie ze pas samen woont, Ze kunnen niet van elkaar afblijven en neuken dan ook het hele huis door.

Seksverhalen van de oude postbode bewijzen dat

All models are 18 years or above.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *