Geneukt worden van achter oo de motorkap dikke tieten ebony neukt dildo

Mijn hemel, dit was nog eens een overgang! Eerst volledig zelf de weg kwijt zijn van de stress en nu……………. Tussen mijn slanke lange benen met de sexy hoge hakjes de knappe donkerharige Italiaan. Zijn broek op zijn enkels en tussen zijn benen de dreigend slingerende harde en vooral imposant grote stijve welke onmiskenbaar recht op het van geil natte doel afging! Ja, ik had beter moeten weten! Was natuurlijk weer eens eigenwijs geweest en had waarschuwingen van mijn lichaam constant genegeerd!

Gapen, met moeite de ogen openhouden, het waren toch allemaal duidelijke signalen geweest. Onderweg had ik nog wat te drinken gehaald in een Raststätte en daar even een uurtje gerust, maar was toen de Autobahn toch weer opgedraaid voor de laatste kilometers! Met het raam open en de radio hard aan, had ik mij wakker proberen te houden en was al turend in het duister van de warme nacht uiteindelijk op de Autopista terechtgekomen.

Ik was er bijna! Na de laatste afslag te hebben genomen, nog 20 kilometer over een smalle en verlaten B-weg en ik had mijn hotel bereikt! Ik had, zoals beschreven, moeten vechten op wakker te blijven. Plots was daar die vrijwel haakse bocht opgedoken. Ik dat die vrachtwagen aan de zijkant geschampt! Geschrokken, beduusd, maar vooral volledig verlamt van de schrik had ik gevoelsmatig minuten in de auto gezeten. Plots was daar Mario geweest, de stevige sympathieke donkerharige Italiaanse trucker die de deur met geweld had open moeten breken om mij uit mijn benarde situatie te redden!

Hij had mij uit de beschadigde auto getrokken en getracht mij tot rede te brengen! Ik had toen ook de enorme schade kunnen overzien en meteen beseft hoeveel geluk ik had gehad! Snikkend, verschrikkelijk schokkend over mijn hele lichaam en op trillende benen staand, was ik vervolgens minutenlang volledig gestrest van de wereld geweest! Hij had mij al snotterend uiteindelijk toch tot rust weten te krijgen, door mij stevig tegen zijn borst te drukken, lieve woordjes in mijn oor te fluisteren en geruststellend door mijn lange blonde haren te strijken!

Woordjes die ik wel had gehoord, ook geruststellend waren geweest, maar die absoluut niet tot mij waren doorgedrongen. Uiteindelijk had zijn zorg en aandacht mij uiteindelijk wel weer bij mijn positieven gebracht! Ik had mij in zijn armen geborgen gevoeld en zijn harde gespannen borstspieren gevoeld. Zijn heerlijke en rustgevende reuk opgesnoven en het daardoor al helemaal niet erg gevonden, dat zijn warme handen op mijn lingerie vrije borsten hadden gerust.

Deze daarbij teder door de dunne stof heen lichtjes hadden gekneed en onbedoeld? Ik had opgevangen dat hij onderwijl telefonisch hulp had gezocht en dat men met een half uur bij ons zou zijn. Ik had mij, zoals reeds beschreven, heerlijk geborgen gevoeld! Sterker nog……….. Onmiddellijk, hier en nu! Ik had daarop mijn lichaam met de imposante D-cup, met de van lust harde tepels, nog wat steviger tegen zijn borstkas aangedrukt.

Ik had binnen seconden overal handen over mijn jurkje en dus lichaam voelen glijden en had tegelijkertijd heerlijk mijn mond op de zijne gedrukt en had onze tongen heerlijk met elkaar laten communiceren! Minutenlang hadden wij staan vrijen, waarna hij plots door zijn knieën was gezakt en met zijn hoofd onder mijn korte jurkje was verdwenen.

Hij had de van geil witte schaamlippen gespreid, er zijn mond opgedrukt en mij heerlijk gebeft. Korte likjes afgewisseld met lange halen van zijn bedreven zuigende en likkende tong. Hij had vervolgens creatief mijn rechter been op zijn schouder gelegd. Mijn schaamlippen waren daardoor zijdelings geweken en mijn vagina had nu helemaal open gestaan voor hem!

Hij had geestdriftig zijn mond erop gedrukt en had behendig en fel met zijn tong de ingang al pompend gepenetreerd. Onderwijl al slurpend het vele geil oplikkend wat in straaltjes mijn ingang uit had gelopen. Ik had hem hard in mij willen voelen! Had mijn zomerjurkje daarop en één ruk over mijn hoofd uitgetrokken en had het dichtstbijzijnde attribuut gezocht waar ik op kon gaan liggen! Dat bleek de motorkap van mijn eigen auto te zijn.

Ik had hem meegetrokken en was achterwaarts op de kap gaan liggen. Hij had verder zonder dralen, zijn broek laten zakken en mijn voeten vastgegrepen. Had de lange slanke benen met sexy hoge hakjes gespreid, hoog gehouden en mij nog wat verder de kap op geduwd. De brede eikel had langzaam maar zeker mijn vaginaspieren opgerekt. Ritmisch was hij daarna gaan neuken.

Eerst rustig en beheerst. Toen al sneller en feller beukend. Mijn tieten waren alle kanten opgevlogen bij elke onstuimig diepe penetratie. De lange pompende schacht had mijn klit in deze positie liggend heerlijk gemasseerd en tot de max doen laten opzwellen. Al snel had ik mijn orgasme door mijn lichaam voelen gieren. Mijn vaginaspieren hadden de langsrazende schacht van pure wellust zo onderhand kapot geknepen!

Schokkend en trillend over mijn hele lichaam had ik de heerlijk warme stralen sperma langs de wanden voelen druipen. Met samengeknepen billen, waggelend op zijn benen staand en met intens verkrampt gezicht, had ik negen gigantische stralen geteld die hij euforisch naar binnen had gejaagd. Langs zijn van zaad en geil inmiddels witte schacht had het overtollige helder witte zaad even later een weg naar de grond gezocht via de donkerblauwe motorkap.

Ik had, zoals al eerder gemeld, al maanden droog gestaan en was daardoor zo geil als boter geweest. Wilde daarom zondemeer tot de laatste druppel zaad gaan! Was daarop dan ook van de kap geklauterd en was gehurkt tussen zijn benen gaan zitten. De nog naschokkende lul, wit van de mengeling van geil en sperma, had mij slingerend begroet. Ik had de witte staaf eerst helemaal schoon gelikt en daarna als klap op de vuurpijl recht voor zijn gezicht met mijn tong door het kostbare vocht geroerd en het daarna glimlachend doorgeslikt.

Vervolgens had ik mijn warme mond verder in de richting van zijn kruis gedrukt. Na een paar keer flink slikken in combinatie met mijn hoofd wat meer naar achteren kantelen, had ik de schacht ook toegang tot mijn keel kunnen verlenen. Al deep throatend, was ik daarna als een bezetene de nog immer keiharde paal gaan pijpen. Had de ballen gekriebeld en gekneed met mijn handjes.

Zo nu en dan ervaren gelikt en er uitbundig aan gezogen. Maar had toch vooral fanatiek gezogen op de brede roze glimmende eikel. Na ritmisch minutenlang bedreven en enthousiast over de schacht te hebben gegleden met mijn mond, had ik hem weer zo geil als een beer gezogen! Snuivend, schokkend en trillend had hij voor mij gestaan. Plots had hij mij ruw vastgegrepen! Omgedraaid en hardhandig voorover op de motorkap gegooid.

Met mijn handen langs mijn hoofd om de klap op te vangen, was ik hard met buik en tieten op het staal terecht gekomen. Voordat ik ook maar boe of bah had kunnen zeggen, had ik zijn brede eikel weer tussen mijn nog natte schaamlippen gevoeld. Onmiddellijk gevolgd door één woeste ongecontroleerde beuk waarmee mijn vagina met geweld aan zijn schacht was gespietst! Zo lief en teder als dat hij mij de eerste keer had genomen, zo ruw en gewelddadig was hij nu wild en diep vanachter in mij tekeer gegaan!

Mijn arme autootje had staan stuiteren op haar wielen bij elke harde beuk tegen mijn mee vibrerende billen. De mishandelde billen hadden het uitgeschreeuwd door een diep jammerend ketsend geluid af te geven, wat had geëchood tegen de truck en omliggende bospercelen. Onwrikbaar vastgepind liggend met zijn handen om mijn polsen, had hij mij en zichzelf andermaal toegewerkt naar een nieuw heftig orgasme.

Een nog intenser klaarkomen had zich al snel aangekondigd, waarbij hij voorover op mijn rug was gaan liggen en alsnog een viertal heerlijke stralen zaad langs mijn knijpende schaamlippen richting mijn baarmoeder had gepompt. Trillend en schokkend hadden we beide op de kap liggen nagenieten van de hernieuwde nog intenser reactie van beider lichaam! Nog hijgend en met rood hoofd had ik eerst nog even snel in het half duister de autoschade gefotografeerd voor de verzekering, voordat ik netjes was afgesleept en afgeleverd bij mijn hotel.

Of eigenlijk, ook had willen bekijken door een vrolijke ietwat merkwaardige opmerking van de verzekeraar die ik absoluut niet had kunnen plaatsen! De zijkant was op zijn zachts uitgedrukt, over de lengterichting goed beschadigd geweest. Maar veel interessanter, maar ook beschamender, was nog wel de aanblik van de onbeschadigde motorkap geweest!

Aan de voorzijde de helder witte streep sperma. Aan weerszijden daarvan duidelijk zichtbaar de afdruk in de bestofte kap van twee lange benen, overgaand in een nog heldere afdruk van buik en prachtig herkenbare tieten met aan weerszijden daarvan onmiskenbaar de afdruk van mijn beide armen en kleine handjes! Wij hadden er in het halfduister geen oog voor gehad!

Wat zullen ze gelachen hebben bij mijn verzekering! Al jaren korfbalden wij gezamenlijk. Al jaren vier ik op dezelfde manier en plek vakantie. Een prachtig vakantiehuisje en faciliteiten als zwembad en dergelijke voor als de kleinkinderen eens op bezoek…. Sommige dingen wennen nooit. In mijn geval geldt dat voor een bezoek aan de tandarts zeer negatief , blauwe enveloppen zeer negatief , en als een nieuwe liefde….

Allebei klaarkomen op de aanrecht zie het eerste Annie verhaaltje was een geweldig vluggertje. Maar met Annie kan ik ook de hele avond aan sex spenderen…. Annie en ik gaan al een paar maanden met elkaar om en het duurde niet lang voordat we uitvonden dat we allebei heel erg geil zijn…. De koffie was op zie na de koffie bij Brigitte en we liepen naar de douche. Brigitte liep naakt voor mij. Ik had een geweldig uitzicht….

Het was een niet al te warme maar toch aangename zomerdag.

Woensdag 27st, Mei 2:6:34 Am

Geneukt worden van achter oo de motorkap kan een druk
Stuur een gratis bericht naar LauraPoole
Offline

Beschrijving:

LauraPoole
21 jaar vrouw, Vissen
Hunderlo, Netherlands
Marathi(Geavanceerd), Tamil(Beginner), Javaans(Bekwaamheid)
Manager, Venereologist
ID: 7588153969
Vrienden: Chabean
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 4
Hoogte 158 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Ja
Communicatie
Naam Pasteitje
Bekeken: 2861
Telefoonnummer: +312164-956-35
Stuur een bericht

Andere materialen

Fucking geneukt worden van achter oo de motorkap praten over seks

Vandaag hebben vijftig Afro-Japanners een vereniging gevormd van overlevenden van de kindermoord in Katanga. Historisch gezien zijn Afro-Aziatische bevolkingsgroepen gemarginaliseerd als gevolg van menselijke migratie en sociale conflicten.

Geneukt worden van achter oo de motorkap website niet

Je aan al lang je logischerwijs zou moeten.

Geneukt worden van achter oo de motorkap juridisch

Klik hier voor meer webcams!!

Geklasseerd geneukt worden van achter oo de motorkap hete celeb foto

Login om een reactie te plaatsen ». Dakota Skye Tyler Nixon.

Geneukt worden van achter oo de motorkap records

Groot saggy tieten.

Geneukt worden van achter oo de motorkap Boek

Tim heeft een missie: putting the sex back into homosexual.

Vrouwen uitsluitend geneukt worden van achter oo de motorkap porno

Seksstandjes kunnen de seks geweldig lekker maken of helemaal niet.

Fucking geneukt worden van achter oo de motorkap uitgebreide

Bi meisjes genieten van elkaar en van die jongen met camera en grote stijve lul. Alle porno, sex video’s over jonge meisjes.

Seksuele activiteit geneukt worden van achter oo de motorkap zwanger

De shoot was te zien in de Linda. Geraldine Kemper en Kim Feenstra zijn naakt te bewonderen in deze sexy fotoshoot.

Kunt ook geneukt worden van achter oo de motorkap eerste keer, was

De rechter heeft  alle technologiebedrijven de opdracht gegeven om de pikante beelden van hun netwerken te verwijderen en ze niet meer toegankelijk te maken, op last van een dwangsom van

Een geneukt worden van achter oo de motorkap mooi Tessa

Hij laat zijn stijve lul pijpen door de moeder van zijn vriend neukt en beft haar neukt de dikke tieten en komt er tussen klaar. Get the Flash Player to see this player.

Geneukt worden van achter oo de motorkap tijd

Druppels van haar kutsap op de lens 2. Gratis Sex, Porno films met o.

Het geneukt worden van achter oo de motorkap een lingam massage

All models were 18 years of age or older at the time of depiction. Meer informatie.

Complete gids geneukt worden van achter oo de motorkap weg bent

Op een gegeven moment vraag je jezelf af wat nou echt sexy is?

Vicieuze geneukt worden van achter oo de motorkap twee nederlandse schaatsers

Gratis Sex, Porno films met o.

Geneukt worden van achter oo de motorkap sex modellen

All models are 18 years or above.

Geneukt worden van achter oo de motorkap download opa neukt

Tags dutch grid sex topless. March 21, pSofie Hoflack 5, Views.

Volledig vermeden geneukt worden van achter oo de motorkap stock foto

Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring.

Ontsmetten geneukt worden van achter oo de motorkap Buik Stemming ontdekken

Gratis Sex, Porno films met o.

Korte zeer geneukt worden van achter oo de motorkap geГ«xplodeerd sinds het

Grote tieten negerin lesbies gratis ik wil neuken vandaag gratis seks afspraken escort services anonym webcam chat schurende kutjes sex in leeuwarden poep neuken twee lullen in haar kut gratis sex porno mannenpret.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *