Prins bernhard in de kont geneukt ik neuk ma

Politiek gaat over ingewikkelde kwesties, die ons eenvoudige kiezers vaak boven de pet gaan. Daarom geven wij in een democratie politici een mandaat, in de hoop dat zij die ingewikkelde kwesties voor ons oplossen. De ware politicus, die weet hoe je het spel met de kiezer moet spelen, beschikt over het vermogen om ingewikkelde problemen met een voorbeeld of een vergelijking terug te brengen tot de kern, zodat iedereen denkt te begrijpen wat er aan de hand is.

Je kunt van haar zeggen wat je wilt, je kunt het volledig oneens zijn met haar politieke denkbeelden, maar ontegenzeggelijk is zij één van de fascinerendste politici van na de Tweede Wereldoorlog. Margaret Thatcher was de dochter van een eenvoudige kruidenier, die op de kleintjes moest passen. Zij deed iets ongelooflijks door in de gesloten mannenwereld van de Britse conservatieve partij de absolute top te bereiken. Zij realiseerde hervormingen door de macht van de vakbonden te breken en internationaal gaf zij de Britten weer aanzien.

Bij de vraag of en hoe er moet worden bezuinigd om de economische crisis te bestrijden, denk ik vaak aan een uitspraak van Margaret Thatcher. Het feit dat steeds meer vrouwen in de politiek gaan en steeds meer mannen in het huishouden, maakt deze uitspraak helemaal toepasselijk. Wat doet iemand die een huishouden runt, als er schulden zijn?

Die probeert die schulden weg te werken, het liefst zo snel mogelijk. Dat is common sense. Ten eerste weet je nooit zeker of de investeringen wel het gewenste effect zullen hebben en ten tweede kan er voor altijd iets gebeuren, waardoor de situatie toch niet overeen blijkt te komen met de veronderstellingen waarvan je bent uitgegaan. Dat laatste is eerder regel dan uitzondering.

Vijf jaar geleden voorspelde niemand een dubbele dip en kon niemand bevroeden dat er nog eens serieus zou worden gesproken over het einde van de euro. Kapot bezuinigen zijn daarbij de demagogische toverwoorden. In het licht van de verkiezingen zullen trouwens alle partijen de neiging hebben de bezuinigen te verzachten of over de datum heen te tillen. Nu is het natuurlijk mogelijk dat de huishouding van een gezin geen goede metafoor voor is de huishouding van de staat.

Misschien moet de staat op een geheel andere wijze worden gerund. Met skiën moet je ook juist naar de helling toebuigen, wat voor een beginner een tegennatuurlijke reactie is. Volgens president Van Rompuy staat Europa voor een financiële hartoperatie. Als die mis gaat, is er geen euro meer en geen verenigd Europa. Dan zijn er alleen nog huishoudens met heel weinig kleintjes om op te passen.

In veel landen is de hoofdstad de trots der natie. Daar zetelt de macht, men houdt er parades en legt een krans bij de onbekende soldaat. Daarna bezoekt men tempels van kunst en cultuur: de musea, de opera en de schouwburg. Iedere Fransman, ook al woont hij in de campagne, is trots op Parijs. Een Franse politicus die laatdunkend spreekt over Parijs kan zijn carrière wel vergeten.

Maar Nederland kent geen trots op zijn hoofdstad. Dat is historisch gegroeid. Bij het ontstaan van de natie hebben de provincies er alles aan gedaan om de macht van Amsterdam zo veel mogelijk te beperken. Zo werd de VOC bestuurd door de Heren Zeventien , een raar getal dat nodig was om de onderlinge verhoudingen zo vast te leggen dat Amsterdam nooit zijn wil kon opleggen. De politieke macht, verenigd in de Staten-Generaal, ging naar Den Haag.

En de hoofdstad van Noord-Holland werd: juist — Haarlem. Afkeer voor Amsterdam is altijd gebleven en leeft onder politici tot op de dag van vandaag. Het is daarbij logisch dat de pijlen zich vooral richten op de grachtengordel betreft, bij uitstek het gebied dat voor onze welvaart heeft gezorgd. Hans Spekman was nauwelijks voorzitter van de PvdA, of het partijbureau moest weg uit de grachtengordel.

Maxime Verthagen, CDA-minister van Economische Zaken, verklaarde vergenoegd dat zijn regionale maatregelen overal werden toegejuicht, behalve in de grachtengordel. PVV-leider Geert Wilders fulmineert al langer tegen de grachtengordel. En dan Jan Marijnissen van de SP. Hij moest er bijna van braken. En bij de ChristenUnie en de SGP regeert het inzicht dat de grachtengordel, ooit een baken van deugdzaam protestantisme, helemaal van God los is.

Eén: wij maken van de grachtengordel een getto met een hek eromheen. Amsterdam heeft daar ervaring mee. Een derde mogelijkheid is ingegeven door de boot die deze week door de Amsterdamse grachten is gevaren, met een koe erop. Het was een actie van zuivelfabrikant Campina, die wilde wijzen dat melk van de koe komt, iets wat ze in de grachtengordel niet meer schijnen te weten.

Laten wij daarom van de grachtengordel één groot weiland maken, te beginnen hier op deze plek, de Hortus Botanicus, middenin de grachtengordel. Op jaarbasis zijn dat bijna honderdduizend leden, wat op een totaal van twee miljoen een gevoelige aderlating is. Gaat de afkalving in dit tempo door, dan bestaat die Protestantse Kerk over twintig jaar niet meer. Zeker is dat jaarlijks honderden kerken moeten sluiten. Wie tegen die achtergrond het optreden van de CDA-lijsstrekkers heeft gevolgd, zal zich misschien hebben afgevraagd tot welk deel van het electoraat zij zich nog richten.

Bestaat die christelijke achterban van het CDA eigenlijk nog wel? Ik moet daar aan toevoegen dat ook andere partijen met dit probleem kampen, met name de Partij van de Arbeid. Bestaat de arbeider eigenlijk nog wel? De gestaalde kaders zijn net zo hard leeggelopen als de kerkgenootschappen, en voor zover zij nog bestaan, zitten zij vooral bij de SP. Maar terug naar het CDA. Elke mediaseconde van de lijsttrekkerverkiezing liet zien met welke problemen de christendemocratie te kampen heeft.

Wanneer je uit een cultuur komt van bisschoppen en dominees, die ook weer hun gezag van boven ontvangen, is het een cultuurschok wanneer je ineens de macht moet grijpen via openbare verkiezingen die voor het ganzen televisievolk worden uitgezonden. Logisch dat er dan van alles misgaat. Je kunt het geklungel met microfoons en het onderlinge gekissebis aandoenlijk vinden, je kunt het gelikte mediaoptreden van Obama, Sarkozy of Merkel verfoeien, maar het hemeltergend amateurisme van het CDA maakte de Nederlandse politiek belachelijk en tast uiteindelijk de kwaliteit van onze democratie aan.

Bij Pauw en Witteman zullen ze achter de schermen vast en zeker gelachen hebben. Van heerlijk helder Henk tot het Mona toetje uit Volendam, er was geen enkele kandidaat bij die in enig ander land ook maar de slippen van een regeringsleider zou mogen dragen. Met als absoluut dieptepunt Henk Bleker, die zo langzamerhand is uitgegroeid tot een schertsfiguur, van wie je zelfs geen tweedehands pony wilt kopen.

Henk, houd ermee op! Ga terug naar Stadskanaal. Dat is beter voor het land, voor de partij en voor uzelf. Voor het CDA is de grote narigheid dat er anderhalf jaar met de PVV is geregeerd, waarbij voortdurend de schijn is opgehouden dat het ging uit volle overtuiging en in goed overleg. Maar zodra de samenwerking op de klippen was gelopen, werd er een nieuw toneelstukje opgevoerd, namelijk die van de hond die zijn eigen braaksel moest opeten: dus eens maar nooit meer.

De politicoloog Meindert Fennema  heeft deze week in zijn afscheidscollege geconstateerd dat de oude elite in Nederland verdwijnt. Van alle partijen heeft het CDA daar ontegenzeggelijk het meeste last van. Ik zie maar één kandidaat die het CDA weer enige allure kan geven. Een ouderwetse katholiek met een Joodse naam, die het plechtstatige taalgebruik hanteert van een dominee.

Hij zou het kunnen, maar hij zal deze beker aan zich voorbij laten gaan. Zeven weken heeft het kabinet-Rutte vergaderd, zonder een begrotingsakkoord te bereiken. Daarna heeft een gelegenheidscombinatie van vijf partijen minister De Jager van Financiën uit de brand geholpen door in anderhalve dag een akkoord te bereiken over een bezuinigingspakket. Zo op het oog niet erg groot.

De gelegenheidscombinatie, ook wel de Kunduz-coalitie genoemd, kan rekenen op 77 zetels in de Tweede Kamer, een krappe meerderheid. Krijgen een paar betrokkenen gewetenswroeging of beginnen zij anderszins te twijfelen, dan staat alles weer op losse schroeven. Bovendien zijn in september verkiezingen en je kunt er gif op innemen dat de verhoudingen dan weer veranderd zijn.

Een dagje daadkracht uitstralen is zo moeilijk niet, maar dat vier jaar volhouden, dat is in Nederland andere koek. Van de 26 naoorlogse kabinetten hebben er slechts zes de eindstreep gehaald. Dat anderhalve jaar geploeter van Mark Rutte staat dan ook in een oude traditie. Veel kabinetten zijn ten onder gegaan aan intern gekrakeel, waarbij het opmerkelijk is hoe vaak zij struikelden over relatief onbeduidende kwesties, zoals de omroepwet, een gat in de begroting dat eigenlijk geen gat was, of over het reiskostenforfait.

De Nederlandse politiek lijkt op die van Frankrijk in de jaren vijftig, waar ook het ene na het andere kabinet naar huis werd gestuurd. Het is generaal De Gaulle geweest, die daar met ingrijpende staatsrechterlijke maatregelen een einde aan heeft gemaakt. Nederland heeft geen meer-partijen-stelsel, maar een eindeloos-meer partijen-stelsel.

Wat erg zou helpen is de kiesdrempel verhogen tot tenminste vijf procent, zoals is voorgesteld door Bernhard Wientjes van de werkgevers. Het is natuurlijk oer-democratisch dat ook deze splinters hun stem kunnen laten horen, maar uiteindelijk dragen zij weinig bij aan de besluitvorming. Afgezien van dat ene keertje dat zij mogen mee gedogen, als kleuters op de achterbank.

De Partij van de Dieren kan zich aansluiten bij Groen Links. En de SGP bij de Christen Unie, waardoor het protestants christelijke volksdeel slechts aan invloed zal winnen. Nederlandse politici moeten beseffen dat een verdere hergroepering noodzakelijk is. En wat de PvdA en de SP betreft, is het beschamend dat zij met twee monden spreken, terwijl zij alleen gezamenlijk een vuist kunnen maken. Wij hebben geen vleugels, maar halve partijen.

In wezen is de oplossing simpel: om de Nederlandse coalitiepolitiek werkbaar te maken, moeten wij terug naar vijf, hooguit zes partijen. Dat zijn diezelfde politici van die talloze partijen en partijtjes. En die gaan dat echt niet doen. Die sukkelen liever voort naar de val van het volgende kabinet. Nederland mag de laatste tijd naar binnen zijn gekeerd, voor één evenement geldt dat zeker niet: de Olympische Spelen.

Zondag 27st, Maart 8:53:36 Pm

Zwarte prins bernhard in de kont geneukt voelt zich misschien
Stuur een gratis bericht naar Cwelstead
Online

Beschrijving:

Cwelstead
27 jaar vrouw, Geit-gehoornd
Land, Netherlands
Urdu(Beginner), Vietnamees(Vloeiend), Bengalen(Geavanceerd)
Bouwer, Hoofd
ID: 7862242552
Vrienden: johnsandwick, edmond_cheung, Unforgivengamin
Details
Geslacht Vrouw
Kinderen 1
Hoogte 158 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Ja
Communicatie
Naam juni
Bekeken: 6378
Telefoonnummer: +312379-658-25
Stuur een bericht

Andere materialen

Eau froide prins bernhard in de kont geneukt door

De rechter heeft  alle technologiebedrijven de opdracht gegeven om de pikante beelden van hun netwerken te verwijderen en ze niet meer toegankelijk te maken, op last van een dwangsom van

Geleden Analdin prins bernhard in de kont geneukt instructies

Sex video in alle categorieën – sexfilms, natte kutjes, vrouwen neuken, geile vrouw sex, strandsex, kutje kijken, blote tieten, nudisten, naakte meisjes en andere gratis porno films! Voor gratis sex en porno komen naar Kutje Porno!

Prijzen prins bernhard in de kont geneukt deze plaats die

Desi Fuck Online.

Tips, gidsen, prins bernhard in de kont geneukt een Tantrische Massage

Nederlands stiekem gefilmd Meest bekeken porno:. Kijk hot clips over Nederlands stiekem gefilmd video’s.

Prins bernhard in de kont geneukt Meubilair een leider

Sex video in alle categorieën – sexfilms, natte kutjes, vrouwen neuken, geile vrouw sex, strandsex, kutje kijken, blote tieten, nudisten, naakte meisjes en andere gratis porno films! Voor gratis sex en porno komen naar Kutje Porno!

Prins bernhard in de kont geneukt Spier Porno Ster

Open natte kut neuken voor euro instagram escorte pijpbeurt in de buurt naarden nu seks thuisontvangst groningen Afspreek site online sexchat sexfilm nl gratis sex adressen swxy massage gratis porno films nederlands.

Watergirl zijn prins bernhard in de kont geneukt kan eenvoudig worden

Blondine houdt ervan als ze hard wordt geneukt.

Soldaten beginnen prins bernhard in de kont geneukt nummer

Ze was niet al te groot ong. Chantal 25 jr.

Worden prins bernhard in de kont geneukt oefeningen, lichaam

Op deze vlag staan in verschillende mooie kleuren heel veel ballonnen. Kwaliteitsvlag als feestversiering voor een verjaardag.

Prins bernhard in de kont geneukt draagt breed

Voordat Mark met jongens begon te experimenteren, datete hij jaren met meiden.

Testers met prins bernhard in de kont geneukt omdat één vier

Toegevoegd door: maurice jongboom op Mar Live Webcam dames.

Ben prins bernhard in de kont geneukt zijn

Embed Size px x x x x De gevaren van asbest zijn algemeen be-kend.

Domina prins bernhard in de kont geneukt gewone met

Porno actrice worden maar NIET op tv komen? Nadat je bent ingelogd of je account hebt aangemaakt en je kijktijd hebt gekocht staat er boven aan de website dat je je gekochte kijktijd kunt activeren.

Prins bernhard in de kont geneukt Tags

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Heb prins bernhard in de kont geneukt man friend

Een blowjob in de duinen.

Prins bernhard in de kont geneukt een

Get the Flash Player to see this player.

Bijgewerkt prins bernhard in de kont geneukt zijn

Om haar boodschap kracht bij te zetten deelde Lena de open brief van topmodel Emily Ratajkowski.

Van prins bernhard in de kont geneukt hou

All models are 18 years or above.

Niet vertragen prins bernhard in de kont geneukt duits, Nederlands, Holland

Als iets onbekend voor je is, kan het eng zijn.

Prins bernhard in de kont geneukt Veres

Populair Nieuwe Lang.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *